Aansluiting

API

Het is mogelijk om via API verbonden te worden met het ETPA platform. De API verbinding biedt de mogelijkheid om het ontvangen van gegevens en het inregelen van orders, trades en reports te personaliseren en automatiseren.

De API is openbaar en kan door iedereen gebruikt worden, mits de gebruiker een account heeft op de ‘acceptatie’- en/of ‘productie’  omgeving van het ETPA platform.

  • Link naar de interactieve API : link
  • Link naar bijbehorende documentatie : link

Meer weten? :

Daniël Bronder

daniel.bronder@etpa.nl

ISV

Naast een eigen connectie maken met ETPA is het ook mogelijk om een connectie te hebben met een ISV. Vanaf april 2019 is ETPA een samenwerking aangegaan met hun eerste ISV genaamd ETRM Services.

ETRM Services

ETRM Services is a betrouwbare IT-service leverancier voor mondiale energiemarkten. Onze specialisatie die zich richt op handel en risk managementinformatiesystemen zet ons in een unieke positie die ervoor zorgt dat we hooggespecialiseerde en uitgebreide services bieden die passen bij de vraag van de klant. Onze ijverige technische specialisten passen een grondige marktkennis toe op uw bedrijf en bieden proactieve oplossingen op lokale of wereldwijde schaal. Onze professionals zijn gevestigd in Noord-Amerika, Europa, het Verenigd Koninkrijk en India, waardoor onze klanten wereldwijd 24 uur per dag en 7 dagen per week kunnen worden bediend.

Jouw naam hier?

 

 

Wil je dat jouw ISV hier ook komt te staan?

Neem dan contact met ons op via support@etpa.nl